Elecsum fa un nou pas endavant en l’impuls de l’autoconsum solar fotovoltaic amb la presentació d’Elecsum App.

Es tracta d’una innovadora aplicació que facilita el control i la gestió de les instal·lacions d’autoconsum des de qualsevol dispositiu mòbil. Permet consultar en tot moment la producció de la instal·lació solar fotovoltaica del client o la comunitat energètica, a més a més de l’estalvi energètic i els indicadors de sostenibilitat mediambiental.

Aquesta solució digital de nova generació revolucionarà l’autoconsum fotovoltaic, gràcies al fàcil accés a la informació i la comunicació directa que s’estableix entre el client i Elecsum.

Elecsum App Autoconsum
Elecsum App Autoconsum

La nova app, totalment adaptada a la nova normativa de l’autoconsum al nostre país, està disponible per a totes les instal·lacions d’autoconsum solar fotovoltaic realitzades per Elecsum, tant per a particulars i empreses com per a comunitats energètiques.

Mitjançant una interfície d’usuari molt intuïtiva, dissenyada especialment per garantir la millor experiència d’usuari en els dispositius mòbils de les principals plataformes, Elecsum App ofereix informació que inclou:

  • Les dades de producció de la instal·lació d’autoconsum: permet consultar en tot moment l’energia generada autoconsumida, així com els excedents abocats a la xarxa.
  • La rendibilitat de la instal·lació: mostra tant l’estalvi econòmic obtingut amb l’autogeneració com els descomptes en la factura per la compensació dels excedents.
  • Accés a documentació en línia: els clients poden consultar i descarregar des de l’app els contractes i les factures de tots els productes que tenen contractats amb Elecsum.
  • El segell Elecsum Green: es tracta d’un codi QR que permet compartir amb els clients, proveïdors i empleats els indicadors de sostenibilitat de la instal·lació d’autoconsum, com ara les emissions de CO2 evitades o la seva equivalència en arbres plantats. Això facilita difondre l’aportació dels clients d’Elecsum en la lluita contra el canvi climàtic.
  • Consells per als usuaris: els clients d’Elecsum reben recomanacions per millorar l’estalvi i rendibilitat de la seva instal·lació d’autoconsum amb un sistema d’alertes.
  • Canal de comunicació directa: els usuaris poden fer arribar els seus dubtes o comentaris sobre la instal·lació d’autoconsum a l’equip de manteniment d’Elecsum.

L’aplicació està disponible gratuïtament per a tots els clients d’autoconsum solar fotovoltaic d’Elecsum i és compatible amb les principals plataformes de dispositius mòbils del mercat (iOS i Android). Elecsum també ha desenvolupat una eina informàtica que permet realitzar una supervisió remota de les instal·lacions d’autoconsum per fer un manteniment preventiu i resoldre les incidències, garantint els objectius de producció energètica fixats per a cada client.

L’aplicació d’Elecsum ha estat desenvolupada conjuntament amb Eunonia Digital, una consultora de disseny i creació d’experiències d’usuari amb seu a Barcelona, en el marc d’un projecte que ha tingut una durada d’un any. Elecsum App és el complement perfecte dels serveis integrals per a la implantació i gestió d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum que ofereix actualment Elecsum per a particulars, empreses, entitats i comunitats energètiques.

Elecsum App Autoconsum

Descarrega ara Elecsum App

App Store
Google Play