Si ets client d’Elecsum ja pots treure més profit de la teva generació d’energia renovable amb Elecsum Green i formar part d’una nova comunitat energètica d’autoconsumidors.

Què és?

Elecsum Green ofereix als nostres clients posar en valor la generació d’energia fotovoltaica i l’autoconsum d’energia 100% renovable per entrar a formar part d’una comunitat de persones, empreses, comerços i professionals compromesos en combatre activament els efectes del canvi climàtic.

Elecsum Green et permet acreditar que l’energia generada per la teva instal·lació fotovoltaica és 100% renovable.

Per què formar part de la comunitat Elecsum Green?

Forma part d’una comunitat Elecsum Green compromesa amb uns valors comuns de respecte pel medi ambient i pel llegat als nostres fills i filles dels recursos naturals del planeta,  alhora que segueixes estalviant en el teu consum energètic.

Els clients de les empreses que s’abasteixen d’energia Renovable valoren especialment que els productes o serveis que ofereix s’hagin produït o entregat gràcies a fonts d’energia renovable i això fa augmentar les teves vendes i alhora fidelitzar els teus clients.

Els treballadors de les empreses i negocis que s’abasteixen d’energia Renovable valoren molt positivament que la seva empresa sigui responsable en aquest àmbit com un element diferencial, es mostren orgullosos i això facilita un clima de treball més positiu i productiu.

Avantatges

  1. Et preparem un segell verd personalitzat, amb un linkque tothom podrà clicar i accedir al certificat que acredita els teus kWh generats anualment i 100% Renovables. Si a més ets una empresa, el podràs incorporar lliurement en el teu procés de venda amb els teus clients (bosses, packaging comercial, productes, establiment, web) i amb els teus empleats en qualsevol mitjà de comunicació interna que creguis oportú.
  2. Podrem incorporar la georeferència del teu domicili, empresa o negoci com a integrant de la comunitat Elecsum Green en una web especialment dedicada.
  3. Et facilitem material divulgatiu en format digital i físic (adhesius del teu segell verd) perquè puguis incorporar-lo a llocs visibles del teu establiment o bé on creguis oportú. També et facilitarem indicadors de la teva contribució a la reducció en tones de CO2 i equivalències de consciència climàtica (estalvi de CO2, arbres plantats) per a que ho puguis divulgar a les teves xarxes socials, web, i compartir-ho.
  4. Accedeix a la comunitat i gaudeix de totes les funcionalitats de la mateixa també des de la nostra app Elecsum App.

Qui hi pot accedir?

Particulars, empreses, negocis, comerços, professionals liberals i qualsevol dels clients d’Elecsum que tinguin instal·lada una planta de generació fotovoltaica d’Autoconsum.

Quin cost té?

Si ets client d’Elecsum pots gaudir gratuïtament de la comunitat Elecsum Green i aprofitar-te de tots els avantatges del teu autoconsum renovable sense cap cost afegit.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres