DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum green

Si ets client d’Elecsum ja pots treure més profit de la teva generació d’energia renovable amb Elecsum Green i formar part d’una nova comunitat energètica d’autoconsumidors.

Què és?

Elecsum Green ofereix als nostres clients posar en valor la generació d’energia fotovoltaica i l’autoconsum d’energia 100% renovable per entrar a formar part d’una comunitat de persones, empreses, comerços i professionals compromesos en combatre activament els efectes del canvi climàtic.

Elecsum Green et permet acreditar que l’energia generada per la teva instal·lació fotovoltaica és 100% renovable.

Per què formar part de la comunitat Elecsum Green?

Forma part d’una comunitat Elecsum Green compromesa amb uns valors comuns de respecte pel medi ambient i pel llegat als nostres fills i filles dels recursos naturals del planeta,  alhora que segueixes estalviant en el teu consum energètic.

Els clients de les empreses que s’abasteixen d’energia Renovable valoren especialment que els productes o serveis que ofereix s’hagin produït o entregat gràcies a fonts d’energia renovable i això fa augmentar les teves vendes i alhora fidelitzar els teus clients.

Els treballadors de les empreses i negocis que s’abasteixen d’energia Renovable valoren molt positivament que la seva empresa sigui responsable en aquest àmbit com un element diferencial, es mostren orgullosos i això facilita un clima de treball més positiu i productiu.

Avantatges

  1. Et preparem un segell verd personalitzat en format digital, que en clicar-lo o bé escanejant el seu codi QR, et donarà accés al certificat que acredita els teus kWh generats anualment i 100% Renovables. Si a més ets una empresa, podrem afegir dins el segell el logo de la teva marca o nom comercial i també podràs incorporar el segell lliurement en el teu procés de venda amb els teus clients (bosses, packaging comercial, productes, establiment, web) i amb els teus proveïdors o empleats en qualsevol canal de comunicació que creguis oportú.
  2. Et facilitarem indicadors de la teva contribució a la reducció en tones de CO2 i equivalències de consciència climàtica (estalvi de CO2, arbres plantats) per a que ho puguis divulgar a les teves xarxes socials, web, i compartir-ho.
  3. Accedeix a la comunitat i gaudeix de totes les funcionalitats de la mateixa també des de la nostra app Elecsum App.

Opcionalment també podràs gaudir dels següents serveis:

  • Et facilitem material divulgatiu en format físic (adhesiusdel teu segell verd) perquè puguis incorporar-lo a llocs visibles del teu establiment o bé on creguis oportú.
  • Et proposem poder participar en les campanyes de consciència climàtica i social que promourem anualment (reforestacions, foment del reciclatge, gestió del residus, eficiència i pobresa energètica). Nosaltres ens ocuparem de fer-ne difusió dins el segell i vosaltres en podreu difondre el que us convingui a les xarxes socials o d’altres mitjans.
  • Si ets una empresa podrem incorporar dins el segell:
    • El teu logo i que en clicar-lo doni accés directe a la teva web.
    • Una descripció dels teus productes i serveis, així com de les fotografies o imatges que desitgis.

Qui hi pot accedir?

Particulars, empreses, negocis, comerços, professionals liberals i qualsevol dels clients d’Elecsum que tinguin instal·lada una planta de generació fotovoltaica d’Autoconsum.

Quin cost té?

Si ets client d’Elecsum pots gaudir gratuïtament de la comunitat Elecsum Green i aprofitar-te de tots els avantatges del teu autoconsum renovable sense cap cost afegit. Si desitges contractarels nostres serveis opcionals posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres