L’energia de font renovable ja és competitiva en preu respecte l’energia de combustibles fòssils.  Si ja ets client d’Elecsum o d’Electra Caldense Energia i tens una empresa o negoci, treu ara més profit del teu consum renovable.

Què és?

Elecsum Green ofereix als nostres clients posar en valor la generació d’energia fotovoltaica i consum d’energia 100% renovable per entrar a formar part d’una comunitat d’empreses, comerços i professionals compromesos en combatre activament els efectes del canvi climàtic i acomplir objectius de Responsabilitat Social Corporativa de respecte pel medi ambient.

Elecsum Green et permet acreditar als teus clients i personal que tota l’energia amb què fabriques/ofereixes els teus productes/serveis és 100% renovable.

Per què formar part de la comunitat Elecsum Green?

Els treballadors de les empreses i negocis que s’abasteixen d’energia Renovable valoren molt positivament que la seva empresa sigui responsable en aquest àmbit com un element diferencial, es mostren orgullosos i això facilita un clima de treball més positiu i productiu.

Els clients de les empreses que s’abasteixen d’energia Renovable valoren especialment que els productes o serveis que ofereix s’hagin produït o entregat gràcies a fonts d’energia renovable i això fa augmentar les teves vendes i alhora fidelitzar els teus clients.

Forma part d’una comunitat Elecsum Green compromesa amb uns valors comuns de respecte pel medi ambient i pel llegat als nostres fills i filles dels recursos naturals del planeta,  alhora que segueixes estalviant en el teu consum energètic.

Avantatges

Et preparem un segell verd personalitzat amb el logo o nom de la teva empresa o negoci per tal que el puguis incorporar lliurement en el teu procés de venda de cara als teus clients (bosses, packaging comercial, productes, establiment, web) i de cara als teus empleats en qualsevol mitjà de comunicació interna que creguis oportú.

Incorporem un link en el teu segell verd de manera que tothom podrà accedir al certificat que acredita que en aquell moment el teu consum és 100% Renovable.

Podrem incorporar la georeferència de la teva empresa o negoci com a integrant de la comunitat Elecsum Green en la nostra web especialment dedicada.

Et facilitem adhesius del teu segell verd personalitzat amb el logo o nom de la teva empresa o negoci per a incorporar a llocs visibles del teu establiment o bé on creguis oportú.

Et facilitem indicadors de la teva contribució a la reducció en tones de CO2 i equivalències de consciència climàtica (arbres plantats, vehicles fora de circulació) per a que ho puguis divulgar a la teva web, butlletí de notícies i on creguis oportú.

Qui hi pot accedir?

Empreses, negocis, comerços, professionals liberals i tots aquells que generin una activitat econòmica mentre siguin clients d’Elecsum i/o d’Electra Caldense Energia.

Quin cost té?

Per només 5€/mes pots gaudir del servei d’Elecsum Green i aprofitar-te de tots els avantatges dels teu consum renovable.

La meitat del preu es destinarà a costejar iniciatives de lluita contra el canvi climàtic promogudes anualment per Elecsum i l’altra per cobrir les despeses administratives d’Elecsum per a oferir un servei de qualitat com es mereix la comunitat d’Elecsum Green.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres