DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

Si ets client d’Elecsum ja pots treure més profit de la teva generació d’energia renovable amb Elecsum Green i formar part d’una nova comunitat energètica d’autoconsumidors.

Què és?

Elecsum Green ofereix als nostres clients posar en valor la generació d’energia fotovoltaica i l’autoconsum d’energia 100% renovable per entrar a formar part d’una comunitat de persones, empreses, comerços i professionals compromesos en combatre activament els efectes del canvi climàtic.

Elecsum Green et permet acreditar que l’energia generada per la teva instal·lació fotovoltaica és 100% renovable.

Per què formar part de la comunitat Elecsum Green?

Forma part d’una comunitat Elecsum Green compromesa amb uns valors comuns de respecte pel medi ambient i pel llegat als nostres fills i filles dels recursos naturals del planeta,  alhora que segueixes estalviant en el teu consum energètic.

Els clients de les empreses que s’abasteixen d’energia Renovable valoren especialment que els productes o serveis que ofereix s’hagin produït o entregat gràcies a fonts d’energia renovable i això fa augmentar les teves vendes i alhora fidelitzar els teus clients.

Els treballadors de les empreses i negocis que s’abasteixen d’energia Renovable valoren molt positivament que la seva empresa sigui responsable en aquest àmbit com un element diferencial, es mostren orgullosos i això facilita un clima de treball més positiu i productiu.

Avantatges

  1. Et preparem un segell verd personalitzat en format digital, que en clicar-lo o bé escanejant el seu codi QR, et donarà accés al certificat que acredita els teus kWh generats anualment i 100% Renovables. Si a més ets una empresa, podrem afegir dins el segell el logo de la teva marca o nom comercial i també podràs incorporar el segell lliurement en el teu procés de venda amb els teus clients (bosses, packaging comercial, productes, establiment, web) i amb els teus proveïdors o empleats en qualsevol canal de comunicació que creguis oportú.
  2. Et facilitarem indicadors de la teva contribució a la reducció en tones de CO2 i equivalències de consciència climàtica (estalvi de CO2, arbres plantats) per a que ho puguis divulgar a les teves xarxes socials, web, i compartir-ho.
  3. Accedeix a la comunitat i gaudeix de totes les funcionalitats de la mateixa també des de la nostra app Elecsum App.

Opcionalment també podràs gaudir dels següents serveis:

  • Et facilitem material divulgatiu en format físic (adhesiusdel teu segell verd) perquè puguis incorporar-lo a llocs visibles del teu establiment o bé on creguis oportú.
  • Et proposem poder participar en les campanyes de consciència climàtica i social que promourem anualment (reforestacions, foment del reciclatge, gestió del residus, eficiència i pobresa energètica). Nosaltres ens ocuparem de fer-ne difusió dins el segell i vosaltres en podreu difondre el que us convingui a les xarxes socials o d’altres mitjans.
  • Si ets una empresa podrem incorporar dins el segell:
    • El teu logo i que en clicar-lo doni accés directe a la teva web.
    • Una descripció dels teus productes i serveis, així com de les fotografies o imatges que desitgis.

Qui hi pot accedir?

Particulars, empreses, negocis, comerços, professionals liberals i qualsevol dels clients d’Elecsum que tinguin instal·lada una planta de generació fotovoltaica d’Autoconsum.

Quin cost té?

Si ets client d’Elecsum pots gaudir gratuïtament de la comunitat Elecsum Green i aprofitar-te de tots els avantatges del teu autoconsum renovable sense cap cost afegit. Si desitges contractarels nostres serveis opcionals posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres