Sou instal·ladors de plaques fotovoltaiques i us interessen els projectes d’autoconsums col·lectius? Des d’Elecsum sabem que dur-ho a terme és complex tècnicament i que és necessària una gestió i preparació administrativa molt més elevada que en el cas dels projectes d’autoconsums individuals.

Des d’Elecsum estem aquí per ajudar-vos! Volem simplificar i agilitzar els vostres tràmits, així que us oferim solucions simples, àgils i digitals per executar els autoconsums col·lectius a tot l’estat espanyol de manera simple i ràpida. Si voleu saber com us podem ajudar, això us interessa!

Simplifiquem i agilitzem els vostres tràmits

Si voleu ser més competitius i ràpids en la preparació d’ofertes, connexió i monitoratge d’autoconsums col·lectius fotovoltaics, heu arribat al lloc correcte! A Elecsum us donarem accés digital a les factures i corbes de consum dels vostres clients i també realitzarem un estudi personalitzat de l’estalvi de cada client segons el coeficient òptim a assignar (horari o fix).

Això significa que com a instal·ladors fotovoltaics podreu gaudir d’una agilitat excepcional en la captació de corbes de demanda i factures de cada autoconsumidor. A més, el càlcul i l’estudi dels coeficients assignables es duen a terme de manera eficient amb l’ajuda de la nostra tecnologia, que es tradueix en un procés més ràpid i una preparació d’ofertes més àgil.

ELE Blog installadors 1 agilitat tramits

Per tant, amb Elecsum, els vostres tràmits seran molt més senzills i guanyareu eficiència, millorant la vostra competitivitat en el mercat.

Millorem l’experiència dels vostres clients

Per millorar l’experiència dels vostres clients connectats en autoconsum col·lectiu, posem a la vostra disposició una aplicació exclusiva per a comunitats solars que reforçarà la vostra proposta de manteniment preventiu als vostres clients.

Aquesta app proporciona el monitoratge dels estalvis i l’energia autoconsumida, tant de forma individual com agregada, tot a través del coeficient assignat. A més, a través de l’aplicació podreu interactuar amb els vostres clients finals, oferint-los altres productes o serveis, com aerotèrmia o carregadors de vehicles elèctrics.

ELE Blog installadors 2 millora experiencia clients

La nostra aplicació us permetrà oferir una experiència única als clients que estiguin connectats en autoconsum col·lectiu i millorarà la vostra proposta de manteniment preventiu!

Marca blanca a l’app

Des d’Elecsum us oferim també una oportunitat única per millorar la imatge de la vostra empresa! L’aplicació per a autoconsums col·lectius i comunitats energètiques podrà estar personalitzada amb la vostra identitat de marca i colors corporatius.

Us proporcionarem la marca blanca de l’app i ens encarregarem de la gestió de dades i bon funcionament de l’aplicació mentre vosaltres manteniu la vostra presència digital. Aquesta solució us permetrà destacar-vos en el mercat com a empresa innovadora i centrada en el client, mentre des d’Elecsum gestionem la tecnologia i el funcionament de l’aplicació!

ELE Blog installadors 4 Marca Blanca

Gestionem la comunitat energètica

Volem fer un pas més i ajudar a tots aquells instal·ladors que voleu connectar els autoconsums col·lectius amb els usuaris i que voleu una major agilitat amb el distribuïdor! Deixeu la gestió administrativa i de l’autoconsum col·lectiu en mans d’experts i centreu-vos en l’execució i posada en marxa dels panells fotovoltaics.

  • Agilitat en els tràmits i gestions digitals. A Elecsum gestionem la captació de corbes de demanda, factures i càlcul dels coeficients assignables amb agilitat. No només això! La signatura de contractes de compensació d’excedents i repartiment d’energia es fa de forma remota i digital, eliminant la necessitat de processos complicats.
  • Tramitació de noves altes i baixes. Gestionem la tramitació de les noves altes i baixes de manera senzilla i ràpida.
  • Millora en l’experiència dels teus clients. La millora de l’experiència dels clients connectats a l’autoconsum col·lectiu amb l’app Elecsum proporciona un valor afegit. Aquesta aplicació exclusiva, amb la vostra marca i colors corporatius, ofereix un monitoratge del coeficient assignat que enforteix la relació amb els clients.
  • Servei d’atenció personalitzat. Elecsum no només gestiona la part administrativa sinó que també ofereix un servei d’atenció personalitzat per a promotors i membres de l’autoconsum col·lectiu.
ELE Blog installadors 4 Gestors
ELE Blog Installadors generica

Som molt més que una solució per a instal·ladors de plaques fotovoltaiques; som una oportunitat única per transformar el vostre negoci.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del següent formulari i us donarem més informació! Us volem ajudar a executar els autoconsums col·lectius a tot l’estat espanyol de forma simple i ràpida! Comencem?


Informació bàsica de protecció de dades
Responsable: ELECSUM FOTOVOLTAICA, S.L.
Finalitat: atendre, gestionar i contestar les seves consultes i sol·licituds; remetre-li informació sobre ofertes i promocions, així com informació publicitària d'Elecsum, per diferents mitjans de contacte, inclosos els electrònics (SMS, MMS, Correu, apps)
Drets: pot exercitar el seu dret d'accés, rectificació, supressió i d'altres, tal com apareix en la informació ampliada que pot conèixer visitant la nostra Política de Privadesa.