DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum green

Amb Elecsum Green ja pots treure més profit de la teva generació i consum d’energia renovable.

Què és?

ELE Segell

Elecsum Green t’ofereix un segell verd personalitzat en format digital i amb un codi QR, que en accedir-hi dona accés al certificat que acredita que l’energia que generes o consumeixes anualment és d’origen 100% Renovable.

Quins avantatges té?

El teu compromís amb el medi ambient té un valor molt alt però fins ara no podies acreditar ni explicar de manera simple que tu n’ets partícep.

Posa en valor, fes saber tothom i acredita de manera fàcil que ets consumidor o productor d’energia 100% renovable.

Si ets empresa, als teus clients els agradarà saber que els teus productes o serveis que ofereix s’han produït o entregat gràcies a fonts d’energia renovable i això fa augmentar les teves vendes i alhora fidelitzar els teus clients.

Els teu equip de treball també valora molt positivament que l’empresa sigui responsable amb el medi ambient i això és un element diferencial, que els fa estar orgullosos, facilitant un clima de treball més positiu i productiu.

Com funciona?

Accedeix i comparteix lliurement el segell mitjançant la nostra Elecsum App i si a més ets una empresa, afegeix el segell al costat de la teva marca o nom comercial, bosses, packaging comercial, productes, establiment o web.

Bar
Cafè
Patinet

Dins el teu segell green hi trobaràs:

  1. Fotografies de la teva empresa, el teu logo i un accés directe a la teva web.
  2. kWh 100% renovables generats i consumits anualment i històrics acumulats.
  3. Indicadors de consciència climàtica (la teva contribució a la reducció en tones de CO2 i equivalència en arbres plantats).
  4. Certificat que l’energia que compres és 100% renovable perquè la teva comercialitzadora Electra Caldense Energia només s’abasteix d’energia 100% renovable.

Opcionalment també podràs gaudir dels següents serveis:

  1. Et proposem poder participar en les campanyes de consciència climàtica i social que promourem anualment (reforestacions, foment del reciclatge, gestió del residus, eficiència i pobresa energètica). Nosaltres ens ocuparem de fer-ne difusió dins el segell i vosaltres en podreu difondre el que us convingui a les xarxes socials o d’altres mitjans.
  2. Si ets una empresa podrem incorporar dins el segell una descripció dels teus productes i serveis, així com de més fotografies o imatges que desitgis.

Qui hi pot accedir i quin cost té?

Totes les empreses, negocis, comerços, professionals liberals i qualsevol particular que tingui instal·lada una planta de generació fotovoltaica d’Autoconsum amb Elecsum, siguin membres d’una comunitat solar amb nosaltres o bé s’abasteixin d’energia a través de l’Electra Caldense Energia poden acceder-hi sense cap cost afegit.

Si desitges contractar els nostres serveis opcionals posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Vols un pressupost? Parlem-ne!