DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum share

Elecsum Share t’ho posarà fàcil i serà el teu únic interlocutor per a crear o formar part d’una Comunitat Energètica d’autoconsum fotovoltaic.

A Elecsum t’oferim:

  • Assessoria energètica i legal per a establir la teva comunitat energètica
  • Tramitar la vostra instal·lació compartida i de totes les comunicacions i gestions necessàries amb l’empresa Distribuïdora.
  • Models de repartiment de l’energia generada per la planta fotovoltaica entre els membres de la vostra comunitat per a maximitzar-ne eficiència.
  • Recomanacions anuals dels repartiments d’energia i conforme als vostres consums per a optimitzar l’estalvi encara més.

Compartir l’energia generada per les plaques solars fotovoltaiques amb d’altres oficines o naus veïnes i poder repartir també el cost de la instal·lació.

Estalviar des del 1r dia accedint al recurs energètic solar encara que no en tingui a la meva coberta.

Lluitar activament contra el Canvi climàtic i deixar un llegat ambiental als teus fills i filles.

Som experts en assessoria energètica

Gràcies als nostres enginyers i el personal multidisciplinar d’alta qualificació d’Elecsum us garantim que la vostra comunitat energètica està en les millors mans des de la perspectiva tècnica, però també de la seva rendibilitat financera i bon funcionament operatiu.

Experiència en instal·lacions compartides

Elecsum té experiència acreditada en instal·lacions de generació solar i tèrmica compartida entre diversos usuaris (Community Heating) en nombrosos projectes on ens ocupem d’instal·lar i mantenir les instal·lacions així com de facturar a cada usuari els consums que li corresponen.

Pioners en el sector elèctric

Elecsum pertany al Grup Electra Caldense, una empresa centenària que engloba tots els àmbits: generació, distribució, comercialització i instal·lacions Fotovoltaiques i ho fa des de la vocació de servei i l’excel·lència.

Pren el control i empodera’t energèticament ara que l’autoconsum energètic compartit ja és legal i és el futur de l’energia!

Vols formar part d’una Comunitat energètica? Elecsum s’ocupa de tot i t’ho posa fàcil.

Us ajudarem a compartir l’energia de forma fàcil i amb el major estalvi

elecsum integral

Elecsum Integral

Ens ocupem de tot: l’estudi previ, el disseny i la instal·lació de la solució fotovoltaica, fins a la seva legalització, posada en marxa i manteniment amb personal propi durant la seva vida útil.

Saber més
elecsum 100%

Elecsum 100%

Et subministrem energia 100% renovable i et compensem els excedents fotovoltaics en la mateixa factura.

Saber més

Emmagatzematge i mobilitat verda

Si el que vols és poder emmagatzemar la teva energia també t’oferim solucions d’emmagatzematge per a que gaudeixis de la teva energia renovable quan ho desitgis.
Si addicionalment vols que instal·lem punts de recàrrega de vehicle elèctric també ens ocupem de fer-ho.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres