DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum Integral

Busques una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic totalment claus en mà?

Elecsum Integral és per a tu! Aquest servei inclou tots els passos necessaris perquè puguis començar a gaudir dels nombrosos avantatges que ofereix una instal·lació d’autoconsum individual o d’autoconsum compartit, sense haver de preocupar-te absolutament de res.

ENS OCUPEM DE TOT

Des de l’estudi previ, el disseny i la instal·lació de la solució fotovoltaica, fins a la seva legalització, posada en marxa i manteniment amb personal propi durant la seva vida útil. T’entreguem una solució totalment operativa i legalitzada, llesta per començar a generar energia. Així gaudiràs de tots els seus beneficis sense cap mena de preocupació.

A més a més, tindràs la tranquil·litat de saber que la teva instal·lació està sempre en les millors mans. Només treballem amb els proveïdors líders del mercat, disposem de personal expert amb una gran experiència i també comptem amb el suport del grup elèctric centenari l’Electra.

Això ens permet garantir en tot moment el correcte funcionament i rendiment de la teva instal·lació d’autoconsum, perquè puguis dedicar el teu valuós temps a impulsar el teu negoci.

ET CONNECTEM AL SOL I SEGUIM FENT-TE COSTAT

PROJECTES PER A INDUSTRIES

Les cinc etapes que garanteixen l’èxit del teu projecte d’autoconsum

1. ANALITZEM

Facilita’ns les darreres factures de la llum i prepararem un estudi gratuït de l’estalvi energètic que pot generar de la instal·lació fotovoltaica.

2. PLANIFIQUEM

Et dissenyem una solució a mida amb les tecnologies més punteres. No t’instal·larem més panells solars dels que estrictament necessites.

3. EXECUTEM

Implementem la teva solució amb l’ajuda dels nostres tècnics experts, d’acord amb el calendari pactat prèviament.

4. CONNECTEM

Realitzem la connexió de la instal·lació d’autoconsum a la instal·lació elèctrica de la teva empresa i a la xarxa elèctrica de distribució quan sigui necessari.

5. POSEM EN MARXA

Ens ocupem dels tràmits de legalització i posada en marxa de la teva instal·lació d’autoconsum individual o compartit.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres