DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum

T’oferim el servei Elecsum 100% perquè l’energia generada que no autoconsumeixis se’t descompti de la teva factura mensual. Alhora Elecsum et mantindrà connectat a la xarxa elèctrica subministrant-te  tota l’energia addicional que necessitis i garantint-te que sempre serà 100% renovable certificada.

100% Estalvi i Simplicitat

Estalvia des del primer dia en la teva factura de la llum gràcies a:

La teva pròpia energia generada per la instal·lació fotovoltàica (lliure de peatges)

Les tarifes que millor s’ajusten a tu com a autoconsumidor fotovoltaic siguin quines siguin les necessitats de consums i potències.

Al descompte que t’aplicarem en la factura mensual de subministrament elèctric, per la compensació dels excedents de l’energia generada que no autoconsumeixes (*)

(*) Preu fixat conforme al que marca preu de l’energia a futur per a l’any 2021 en el mercat elèctric OMIP. Aquest preu s’aplicarà tant en el mecanisme de compensació simplificada (Art. 14 del RD 244/2019) com en el cas dels productors d’energia elèctrica que vulguin vendre l’energia al mercat elèctrics (instal·lacions de més de 100kW de potència). En aquest darrer cas al preu de venda se li descomptaran els impostos i càrrecs aplicables conforme a la normativa vigent.

100% Renovable

Tot el teu consum serà renovable des del primer dia.

En el cas que la teva instal·lació fotovoltaica no produeixi tota l’energia verda que necessites, Elecsum et mantindrà connectat a la xarxa elèctrica i et subministrarà tota l’energia addicional que necessitis garantint que aquesta energia sempre serà 100% renovable certificada.

La nostra empresa comercialitzadora ofereix en l’actualitat més de 155 GWh d’energia elèctrica 100% renovable a més de 12.000 clients industrials i domèstics amb un fort compromís per la transparència, la vocació de servei i la proximitat, oferint un assessorament personalitzat en la selecció de les millors tarifes i potències, minimitzant així els costos energètics dels seus clients.

A més, per a instal·lacions de més de 100kWs de potència fotovoltaica instal·lada, Elecsum s’ocuparà de:

  • Donar-te d’alta el client com a Productor.

  • Fer les gestions i tràmits per a la venda de l’energia al mercat elèctric.

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres