Elecsum és una nova empresa de serveis energètics integrals que neix amb l’objectiu de revolucionar el mercat de l’autoconsum fotovoltaic per a la indústria i les comunitats energètiques.

Posem tota l’experiència, innovació i professionalitat del nostre grup energètic a la teva disposició.

DISTRIBUÏDORS

Electra Caldense distribueix energia elèctrica al Vallès Oriental i Occidental: 25 kV, 197 kms, 226 estacions transformadores i 110 GWh.

COMERCIALITZADORS

Electra Energia gestiona i comercialitza a clients industrials i domèstics energia tèrmica i elèctrica 100% renovable per a més de 12.500 clients.

GENERADORS

Produïm energia 100% renovable mitjançant les nostres instal·lacions solar fotovoltaiques i amb la força de l’aigua de la nostra central hidràulica a la Vall d’Aran (Hidroelèctrica Bausen) entregant més de 10 GWh cada any.

INSTAL·LADORS

Fundada fa més de 50 anys, Comercial Vallesana és la nostra enginyeria i instal·ladora de projectes i manteniments industrials, domèstics, sector terciari i sector retail en l’àmbit elèctric, tèrmic, aigua, gas i climatització.

Per què escollir-nos

Hi ha moltes empreses que ofereixen serveis energètics en l’àmbit de l’autoconsum, però cap compta amb les garanties d’Elecsum.

Experiència

Fa més de 100 anys que treballem al sector energètic

PIONERS EN RENOVABLES

Elecsum forma part del Grup Electra Caldense, fundat fa més de 100 anys i pioner en distribució d’energia i en energies renovables.

Solvència

Un equip de professionals a la teva disposició

LA FORÇA D’UN GRUP

Comptem amb professionals experts en totes les facetes del sector energètic perquè no t’hagis de preocupar de res.

Servei

Tenim a l’ADN la vocació de servei i l’excel·lència

QUALITAT I TRANSPARÈNCIA

Acompanyem els nostres clients en un servei de qualitat i a llarg termini de forma transparent i honesta. Tot el que fa Elecsum ho fa per i per als nostres clients.

ÉS LA TEVA ENERGIA

Elecsum neix per fer que l’autoconsum energètic sigui més fàcil i accessible per a tothom que desitgi beneficiar-se’n i sobretot per fer que l’estalvi energètic dels nostres clients sigui sempre el més important.

DESCOBREIX ELS NOSTRES SERVEIS

Troba la instal·lació d’autoconsum idònia per satisfer les teves necessitats, amb els nostres serveis integrals.

Tant si tens una indústria, ets promotor, constructor, estudi d’enginyeria o bé formes part d’una comunitat de veïns, a Elecsum t’oferim la solució d’autoconsum energètic més adequada per a satisfer les teves necessitats i complir els teus objectius.

T’assessorem i acompanyem en cada etapa del procés perquè puguis començar a gaudir dels avantatges de generar i consumir la teva pròpia energia.

Saber Més

Vols un pressupost? Parlem-ne!

Contacta amb nosaltres

DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play