Elecsum t’ofereix eines per a la participació en mercats de flexibilitat.

El sistema energètic està sotmès a un canvi profund per permetre la integració de les fonts d’energia renovables i l’electrificació i digitalització massiva dels segments de climatització i el transport.

Les distribuïdores (DSO) i les comercialitzadores juguen un paper essencial en la transició cap a un sistema elèctric descarbonitzat ja que miren de digitalitzar i gestionar els seus actius per resoldre les congestions locals i poder equilibrar tant les xarxes de distribució local com la xarxa de transport mitjançant la flexibilitat de la demanda.

En l’actualitat aquest mercat de flexibilitat amb REE ja s’ha obert i els principals actius energètics per a participar-hi són les empreses que tenen més consum energètic però properament es preveu que les noves mesures de gestió de la demanda s’orientin als sectors serveis i residencial i també a les comunitats energètiques.

Elecsum juntament amb la comercialitzadora i la distribuïdora del seu mateix grup empresarial, junt amb d’altres partners tecnològics està liderant un projecte anomenat ELECTRAFLEX per a participar en els mercats de flexibilitat de REE.

Electra Energia
Energy web Foundation
Top Cable
Caesa
Vega Chargers
ELE Cegasa
Bamboo Energy

El Grup Electra Caldense forma part de la plataforma de blockchain ENERGY WEB, líder en el segment energètic juntament amb d’altres empreses de renom des d’on també s’implusen projectes de investigació i desenvolupament i casos d’ús en digitalització d’actius i automatitzacions per a projectes de flexibilitat en la demanda i de comunitats energètiques intel·ligents.

Vols saber més?