Skip links

Especialistes en comunitats energètiques

Elecsum és una empresa de serveis energètics integrals que neix amb l’objectiu de revolucionar la generació distribuïda de diversos projectes renovables gràcies a la creació d’eines digitals pròpies que afavoreixen la seva gestió.

Auto-Promoció d'Autoconsums Col·lectius

Desenvolupem projectes d'autoconsum col·lectiu en teulades de tercers, facilitant l'ús d'energies renovables per a comunitats.

Gestió de Projectes d'Autoconsum

Gestionem projectes d'autoconsum col·lectiu per a tercers, incloent instal·ladors, enginyeries, ajuntaments, indústries i residencials.

Punts de Recàrrega Elèctrica

Promovem i gestionem punts de recàrrega de vehicle elèctric per fomentar la mobilitat sostenible.

Recerca i Desenvolupament

Ens mantenim al capdavant del sector amb projectes d'innovació en comunitats energètiques, incloent eòlica, hidroelèctrica i bateries de segona vida.

Els nostres orígens

El que t'interessa a tu,
ens importa a nosaltres

A Elecsum, els nostres orígens marquen la pauta del nostre compromís actual. Des de la nostra fundació el 2019 com a entitat emergent del Grup Electra, les teves preocupacions són prioritàries.

La nostra missió és clara: proporcionem solucions de valor per a la transició energètica, centrades en la innovació i el benestar de particulars, empreses i administracions.

Amb quin objectiu? Transformar el panorama energètic amb una visió que posa el focus en el teu benestar i la sostenibilitat del nostre planeta.

Un Grup ple d'Energia

El Grup Electra emergeix com una força impulsora en el sector energètic. Des de la seva fundació, ha estat a la avantguarda de la innovació, liderant projectes d’energies renovables i distribució d’electricitat. Amb una història de més de 100 anys, el Grup s’ha convertit en un pilar fonamental per a la transició cap a una energia més sostenible. La seva visió abraça la tecnologia moderna i la gestió eficient, oferint solucions adaptades a cada necessitat. Amb un equip d’experts compromesos, el Grup Electra continua sent un referent en la transformació del panorama energètic cap a un futur més net i sostenible.

Distribuïdors

Electra Caldense distribueix energia elèctrica al Vallès Oriental i Occidental: 25 kV, 197 kms, 226 estacions transformadores i 110 GWh.

Comercialitzadors

Electra Energia gestiona i comercialitza a clients industrials i domèstics energia tèrmica i elèctrica 100% renovable per a més de 12.500 clients.

Generadors

Produïm energia 100% renovable mitjançant les nostres instal·lacions solar fotovoltaiques i amb la força de l’aigua de la nostra central hidràulica a la Vall d’Aran (Hidroelèctrica Bausen) entregant més de 10 GWh cada any.

APARICIONS ALS MITJANS

Parlen de nosaltres