DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum pro

Elecsum Pro t’ofereix una veritable garantia de producció sobre la teva instal·lació fotovoltaica, garantint-te una producció anual en kWh i compensant-te econòmicament per contracte si no és així.

Els especialistes d’Elecsum fan un estudi del potencial de generació d’energia solar de la teva coberta  tenint en compte la seva radiació solar, les previsions meteorològiques de la zona i la potència del panells fotovoltaics òptims per a la teva instal·lació. Això ens permetrà determinar quina és la capacitat de generació d’energia de la teva planta FV en kWh anuals, quina taxa interna de rendibilitat (TIR) tindràs i el termini d’amortització de la mateixa.

Nosaltres confiem tant en els nostres productes i el nostre equip de tècnics que et garantim que la teva instal·lació produirà un mínim de kWh cada any. Al final de cada any, mesurarem quina ha estat la generació d’energia real de la teva planta i si no ha generat el que et vam  garantir, et compensarem descomptant aquest import de la teva factura de la llum conforme al preu de €/kWh de la teva tarifa.

Avantatges

En termes pràctics et garantim l’estalvi energètic que preveus tenir.

La taxa interna de rendibilitat de la inversió (TIR) i el plaç previst per a l’amortització de la mateixa és mantenen invariables i conforme al que et vam indicar al nostre estudi.

Si precises de finançament extern, el teu Banc te’l facilitarà i t’oferirà les millors condicions ja que el projecte a finançar tindrà uns ingressos fixes i previsibles garantits per Elecsum i amb la garantia i solvència del Grup Electra.

Condicions

Cal tenir contractat el subministrament d’electricitat amb Electra Caldense Energia.

Cal tenir contractat el servei de manteniment amb Elecsum.

Es descomptarà exclusivament terme d’energia i no es descomptarà terme de potència, peatges, impostos o d’altres càrrecs.

Vols un pressupost? Parlem-ne!