ENS OCUPEM DE TOT

T’oferim un servei integral amb tot el necessari

Elecsum t’ofereix una instal·lació fotovoltaica amb autèntic valor afegit.

Elecsum Integral – Instal·lació claus en mà

Elecsum Integral és la base del valor afegit que t’oferim com a especialistes en instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum. Tant si es tracta d’una instal·lació d’autoconsum individual com d’una instal·lació d’autoconsum compartit fem realitat el teu projecte fotovoltaic.

Analitzem les teves necessitats, dissenyem la instal·lació idònia, en determinem el cost i la viabilitat i t’entreguem una solució totalment operativa i legalitzada, llesta per començar a generar energia des del primer moment. També ens ocupem de tots els tràmits legals.

A més a més, com a client d’Elecsum podràs accedir als serveis complementaris que t’oferim per gaudir de tots els avantatges de generar la teva pròpia energia verda, sense maldecaps.

Elecsum 100%

Et compensem els excedents d’energia, fem encara més rendible la teva solució fotovoltaica i et mantenim connectat amb energia 100% renovable.

Elecsum share

Et facilitem poder compartir l’energia generada per les plaques solars fotovoltaiques amb els teus veïns i poder repartir-vos el cost de la instal·lació.

Elecsum pro

Et garantim per contracte la producció energètica anual de la teva instal·lació fotovoltaica i ens comprometem a compensar-te si no és així.

Elecsum green

Elecsum Green et permet acreditar davant els teus clients i personal que tota l’energia amb què fabriques o ofereixes els teus productes i serveis és 100% renovable.

Elecsum app

Amb Elecsum App, sabràs en tot moment l’estat de la teva solució fotovoltaica d’autoconsum: producció, estalvi, impacte mediambiental, consells i molt més.

Elecsum et garanteix la millor solució fotovoltaica en cinc etapes

1. ANALITZEM

Facilita’ns les darreres factures de la llum i prepararem un estudi gratuït de l’estalvi energètic que pot generar de la instal·lació fotovoltaica.

2. PLANIFIQUEM

Et dissenyem una solució a mida amb les tecnologies més punteres. No t’instal·larem més panells solars dels que estrictament necessites.

3. EXECUTEM

Implementem la teva solució amb l’ajuda dels nostres tècnics experts, d’acord amb el calendari pactat prèviament.

4. CONNECTEM

Realitzem la connexió de la instal·lació d’autoconsum a la instal·lació elèctrica de la teva empresa i a la xarxa elèctrica de distribució quan sigui necessari.

5. POSEM EN MARXA

Ens ocupem dels tràmits de legalització i posada en marxa de la teva instal·lació d’autoconsum individual o compartit.

ET CONNECTEM AL SOL I SEGUIM FENT-TE COSTAT

Elecsum cobreix tota la cadena de valor de l’autoconsum fotovoltaic i t’ofereix una solució per a cada necessitat

Cada instal·lació té les seves pròpies especificitats. Per aquest motiu, a Elecsum dissenyem una solució d’autoconsum totalment personalitzada segons les teves necessitats.

Autoconsum individual
Autoconsum compartit

Vols un pressupost? Parlem-ne!

DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play