DESCARREGA’T ELECSUM APP

JA DISPONIBLE EN EL TEU APP STORE

App Store
Google Play
elecsum

T’oferim el servei Elecsum 100% perquè l’energia generada que no autoconsumeixis se’t descompti de la teva factura mensual. Alhora Elecsum et mantindrà connectat a la xarxa elèctrica subministrant-te  tota l’energia addicional que necessitis i garantint-te que sempre serà 100% renovable certificada.

100% Estalvi i Simplicitat

Estalvia des del primer dia en la teva factura de la llum gràcies a:

La teva pròpia energia generada per la instal·lació fotovoltàica (lliure de peatges)

Les tarifes que millor s’ajusten a tu com a autoconsumidor fotovoltaic siguin quines siguin les necessitats de consums i potències.

Al descompte que t’aplicarem en la factura mensual de subministrament elèctric, per la compensació dels excedents de l’energia generada que no autoconsumeixes (*)

(*) Preu de compensació d’excedents pel 1r Trim/2022 és de 210€/MWh (0,210 €/kWh)

100% Renovable

Tot el teu consum serà renovable des del primer dia.

En el cas que la teva instal·lació fotovoltaica no produeixi tota l’energia verda que necessites, Elecsum et mantindrà connectat a la xarxa elèctrica i et subministrarà tota l’energia addicional que necessitis garantint que aquesta energia sempre serà 100% renovable certificada.

La nostra empresa comercialitzadora ofereix en l’actualitat més de 155 GWh d’energia elèctrica 100% renovable a més de 12.000 clients industrials i domèstics amb un fort compromís per la transparència, la vocació de servei i la proximitat, oferint un assessorament personalitzat en la selecció de les millors tarifes i potències, minimitzant així els costos energètics dels seus clients.

A més, per a instal·lacions de més de 100kWs de potència fotovoltaica instal·lada, Elecsum s’ocuparà de:

  • Donar-te d’alta el client com a Productor.

  • Fer les gestions i tràmits per a la venda de l’energia al mercat elèctric.

Vols un pressupost? Parlem-ne!