Calcula el teu estalvi

Amb el nostre senzill assistent, podràs calcular en pocs minuts quant pots estalviar amb la teva instal·lació d’autoconsum.


Introdueix la teva ubicacióL’estalvi calculat amb aquest assistent és orientatiu i no té valor contractual. El cost i la capacitat de generació de la teva instal·lació d’autoconsum poden variar en funció de factors com la ubicació, el tipus d’immoble, la superfície, orientació, tipus de teulada, etc. Si vols conèixer més detalladament el tipus de solució d’autoconsum energètic adequat per a les teves necessitats, posa’t en contacte amb nosaltres per realitzar un estudi de viabilitat sense compromís. No hi ha dues instal·lacions d’autoconsum iguals, perquè les necessitats de cada client són diferents!

Un servei integral perquè no t’hagis de preocupar de res i puguis començar a gaudir de la teva instal·lació d’autoconsum.

Només Elecsum et pot oferir un servei realment integral que inclou des de l’estudi previ, el disseny i la realització de la instal·lació fins als tràmits legals, la supervisió i el manteniment.

Solar panel

Vols més informació?

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar informació sense compromís sobre l’autoconsum energètic i com te’n pots beneficiar a la teva empresa, comunitat o habitatge. T’ajudarem a trobar la millor solució per generar la teva pròpia energia.