Blog2021-06-14T12:58:12+02:00

Comunitat Energètica Can Forns – Entrevista Oriol Xalabarder

Estalviar en la factura elèctrica gràcies a l'energia solar, sense haver d’instal·lar plaques solars a casa o l’empresa? Oriol Xalabarder de l’empresa Elecsum ens explica com la Comunitat Energètica Can Forns està revolucionant l'autoconsum fotovoltaic al nostre país.

Els nous coeficients variables en les instal·lacions d’autoconsum compartit

La introducció dels coeficients variables en les instal·lacions d'autoconsum compartit permetrà aprofitar millor l'electricitat generada en les comunitats energètiques amb diverses tipologies de consum, com ara indústries, empreses, oficines, habitatges, etc. Saps com funcionen?

Elecsum presenta la seva app per gestionar instal·lacions d’autoconsum

Elecsum presenta la seva nova app per al control i gestió de les instal·lacions solars fotovoltaiques d'autoconsum. Amb Elecsum App, pots accedir en temps real a les dades de producció, estalvi generat, indicadors mediambientals, consells, manteniment i molt més!

La derogació de l‘impost al sol: què diu la legislació de l’autoconsum?

La derogació de l'impost al sol el 2018 va obrir les portes a l'autoconsum compartit per a les empreses i les comunitats de veïns. Ja no cal pagar peatges elèctrics ni hi ha restriccions per crear instal·lacions d’autoconsum comunitàries. Coneix que més diu la normativa actual!

Com calcular la rendibilitat d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum?

Quina és la rendibilitat d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum? A Elecsum t'expliquem quins aspectes has de tenir en compte per calcular el retorn de la teva inversió en una solució d’autoconsum fotovoltaic i els indicadors bàsics per valorar la viabilitat: TIR, Payback, etc.

Go to Top