Blog2021-06-14T12:58:12+02:00

Les comunitats energètiques a debat en una jornada del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els sis ajuntaments del Garraf i l’Oficina Comarcal de Transició Energètica - OCTE Garraf, van celebrar ahir 4 d’abril una jornada per reflexionar i debatre sobre el paper de les comunitats energètiques com a eina clau en la transició energètica cap a un futur sostenible.

Elecsum porta les seves eines digitals pioneres en gestió de comunitats energètiques a la Fira Impulsa de Figueres

La Fira IMPULSA, organitzada per l’Ajuntament de Figueres, l’Institut Català de l’Energia, el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, neix amb la missió de guiar el camí cap a una transició energètica necessària i urgent.

Elecsum participa a la presentació de “Energía Positiva”, la primera Oficina de Transformació Comunitària de Burgos

Elecsum es presenta com un aliat de gran valor per a les Oficines de Transició Comunitària gràcies a la seva capacitat per abordar les necessitats específiques que poden tenir en la seva tasca de promoure i gestionar projectes energètics comunitaris.

Elecsum gestionarà l’augment de capacitat de la Comunitat Energètica Local LA CEL de Caldes de Montbui

LA CEL uneix 300 participants per generar energia neta i sostenible, i s’espera que acumuli un estalvi de 75.000 € i s’eviti l’emissió de 138,67 tones de CO2/l’any.

Elecsum arriba a Gironella i engega Cal Bassacs, una comunitat energètica que hibrida energia fotovoltaica i hidràulica

Elecsum va organitzar una xerrada informativa oberta a la ciutadania a Bassacs, barri de Gironella per explicar el projecte de la comunitat energètica Cal Bassacs.

Elecsum participa a GENERA, a la Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente d’IFEMA

Un any més Elecsum assistirà a la Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente, que tindrà lloc del 6 al 8 de febrer d’enguany a IFEMA MADRID, on participarà a una de les taules rodones de GENERA.

Go to Top