Per què fer l’autoconsum amb nosaltres?

Elecsum t’ofereix tots els avantatges que necessites per a prendre el control de la teva despesa energètica. Som especialistes en solucions energètiques per a indústries perquè coneixem perfectament les seves necessitats.

Elecsum t’ofereix

  1. Un sol interlocutor que t’instal·li i mantingui la instal·lació fotovoltaica amb els millors components del mercat i també et mantingui connectat a la xarxa amb energia renovable i competitiva.
  2. Controlar el cost de l’energia.
  3. Una garantia real d’estalvi energètic anual i que et compensem per contracte si no és així.
  4. Lluitar activament contra el Canvi climàtic i deixar un llegat ambiental als teus fills i filles.
  5. Poder compartir els teus excedents amb les naus, comerços o negocis veïns.

Vols estalviar treient profit de la teva teulada?

Elecsum t’ofereix un estudi i proposta gratuïta per al teu estalvi, s’ocupa de tot i t’ho posa fàcil.

Autoconsum individual
elecsum integral

Elecsum Integral

Ens ocupem de tot: l’estudi previ, el disseny i la instal·lació de la solució fotovoltaica, fins a la seva legalització, posada en marxa i manteniment amb personal propi durant la seva vida útil.

elecsum 100%

Elecsum 100%

Et subministrem energia 100% renovable i et compensem els excedents fotovoltaics en la mateixa factura.

elecsum pro

Elecsum Pro

Et garantim per contracte la producció energètica anual de la teva instal·lació fotovoltaica i ens comprometem a compensar-te si no és així.

elecsum green

Elecsum Green

Et permet acreditar als teus clients i personal que tota l’energia amb què fabriques/ofereixes els teus productes/serveis és 100% renovable.

elecsum share

Elecsum Share

Et farà fàcil compartir l’energia generada per les plaques solars fotovoltaiques amb els teus veïns i poder repartir el cost de la instal·lació.

TU TRIES

NOSALTRES T’OFERIM

Descarrega ara Elecsum App

Es tracta d’una innovadora aplicació que facilita el control i la gestió de les instal·lacions d’autoconsum des de qualsevol dispositiu mòbil. Permet consultar en tot moment la producció de la instal·lació solar fotovoltaica del client o la comunitat solar, a més a més de l’estalvi energètic i els indicadors de sostenibilitat mediambiental.

App Store
Google Play
Elecsum App Autoconsum
promotor constructor

Ets promotor o constructor?

L’Autoconsum compartit és una gran oportunitat per a promotors, constructors i enginyeries en edificis o naus d’obra nova per a oferir la màxima eficiència energètica des del primer moment, orientades cap a uns consums quasi nuls (Nearly Zero Energy Buildings-NZEB) com a reclam de venda de pisos sota aquesta nova modalitat de subministrament energètic compartit.

A Elecsum som especialistes en energia i us oferirem una interlocució directa i senzilla, ajudant-vos a posar en marxa una comunitat solar amb tots els avantatges que això suposa per als compradors de les vostres promocions o projectes. 

Vols un pressupost? Parlem-ne!